Leiderschapsvaardigheden

Trainingen Leiderschapsvaardigheden

Elke nieuwe situatie doet een beroep op een selectie van jouw leiderschapsvaardigheden. Sommige daarvan heb je misschien nog niet eerder nodig gehad, of maar weinig. No worries. Voor elke vaardigheid is er een aparte training die jou (weer) helemaal bijspijkert en opfrist en klaarstoomt. Je kiest dus gewoon alleen voor de leiderschapsvaardigheden die jij nodig hebt. Niets meer en niets minder.

Met onze Leiderschapsvaardigheidstrainingen kies je heel simpel de training die je nodig hebt om van jou een succesvolle leidinggevende te maken die niet alleen een effectief werkend team draaiende houdt, maar ook nog eens geliefd is vanwege zijn manier van leiding geven. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe je met één simpele techniek snel en overtuigend je plan presenteert waarna anderen zich enthousiast gaan inzetten om dat plan gerealiseerd te krijgen. En hoe je in slechts twee minuten weerstand voor een project herkent én die kan weerleggen.

Onze trainingen zijn altijd gericht op gedrag. Wij geloven namelijk niet dat je nieuwe vaardigheden leert door alleen het lezen van een boek. Bij de trainingen Leiderschapsvaardigheden draait het daarom om doen. Om ontdekken, ervaren en aanscherpen. Maar het draait ook om fun. Want als je met plezier bezig bent, ontwikkel je je veel sneller en beter. En daardoor krijg je ook veel eerder van die fijne AHA!-momenten.

We bieden Open trainingen aan waarbij je als deelnemer  ook leert van de inbreng en ervaringen van leidinggevenden van andere bedrijven en we bieden  Incompany trainingen aan, afgestemd op de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

Hieronder zie je ons trainingsaanbod. Staat jouw vaardigheid of competentie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Het goede gesprek voeren

Sturend Leidinggeven

Delegeren

Onderhandelen

Beslissen

Toffe samenwerking door feedback

Samenwerken

Eigenaarschap

Conflicthantering

Omgaan met weerstand

Beïnvloeden en overtuigen

Coachend leidinggeven