Leiderschapsvaardigheden

Trainingen Leiderschapsvaardigheden

Echte verandering begint bij jezelf, je hebt vaak meer impact dan je denkt. Dit geldt helemaal voor het (midden) management. Want goed voorbeeld doet volgen, maar slecht voorbeeld helaas ook. De leidinggevende kan het beschikbare potentieel in de organisatie maken of breken. Investeer daarom in goed leiderschap. Onze vaardigheidstrainingen helpen teamleiders om goed en effectief leiderschapsgedrag te ontwikkelen en met zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

 

De 6 meest gevraagde leiderschapsvaardigheden

We horen en zien in de praktijk dat leidinggevenden vaak voor dezelfde uitdagingen komen te staan. De meest voorkomende gedragsvaardigheden voor leidinggevenden hebben wij daarom geselecteerd en ontwikkeld in zes trainingen. Hieronder zie je ons trainingsaanbod.

Het goede gesprek voeren

Situationeel leidinggeven

Delegeren

Omgaan met weerstand

Beïnvloeden en overtuigen

Coachend leidinggeven

Boost your skills!

Wij geloven in leren door te doen. In leren van én met elkaar. Je zelfvertrouwen groeit en je kunt het geleerde de volgende dag al in de praktijk brengen. Maar onze belangrijkste overtuiging als het gaat om leren is dat je er plezier in moet hebben. Want leren met plezier levert meer op. Dat alles combineren we met bewezen trainingsmethoden (Karin de Galan) en trainingslocaties in een natuurlijke omgeving. Zodat je na afloop geïnspireerd, verrijkt en met overtuiging terugkeert naar de werkvloer. Klaar om het verschil te maken.

We werken met ervaren trainers en kleine groepen van 8-10 deelnemers. Door onze manier van trainen bereiken leidinggevenden met kleine aanpassingen in hun gedrag grote resultaten. MH Development geeft jouw leiderschap skills een BOOST.

 

Losse trainingen en leiderschapsprogramma

We bieden deze leiderschapsvaardigheden als Incompany trainingen aan, afgestemd op de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Waarbij je als deelnemer leert van de inbreng en ervaringen van je collega teamleiders. De trainingen worden afzonderlijk - per vaardigheid - aangeboden, maar zijn meestal onderdeel van een compleet Leiderschapsprogramma op maat.

Staat hierboven - in ons trainingsaanbod - jouw vaardigheid of competentie niet tussen? Neem dan contact met ons op.