06 jul 2023

Op naar de finishlijn: jouw welverdiende vakantie lonkt!

De aanloop naar de vakantie brengt een bekend ritueel met zich mee

De vakantieperiode is bijna aangebroken. Voel je ook de opwinding bij je collega’s die hun vakantie aftellen? Het is grappig hoe dat werkt. Als je pas eind augustus op vakantie gaat, lijken de komende weken beheersbaar. Maar oh, die eerste vakantiedag is als een onzichtbare, zelfopgelegde finishlijn en we weten allemaal: de laatste loodjes wegen het zwaarst.

En dan komt eindelijk het grote genieten in beeld

Hoewel… sommigen hebben nog een week nodig om bij te slapen en te ontstressen. Maar er zijn er ook die om vijf uur op vrijdagmiddag hun werktas in de hoek gooien, hun koffer in de auto laden en een paar uur later helemaal ontspannen de Route du Soleil op rijden. Wat een contrast!

Wat voor type je ook bent, zodra je je in een nieuwe omgeving bevindt, zonder de druk van je dagelijkse werkritme, komen er vanzelf momenten van reflectie. Je hoeft niet per se in yogahouding de zonsopgang te bewonderen. Aan de rand van het zwembad of tijdens een wandeling kunnen er zomaar ideeën opborrelen om dingen anders te doen. Misschien beslis je eindelijk om in jezelf te investeren met een leiderschapstraining. Of je besluit je om je team anders aan te gaan sturen.

Wil je voorkomen dat al deze inzichten en bruisende ideeën aan het einde van je vakantie na twee werkdagen verloren gaan in de waan van de dag?

Kom dan na je vakantie bij ons langs of neem hier gelijk contact met ons op. We helpen je graag om deze wensen voor jou en/of je team om te zetten in concrete acties, terwijl we genieten van een heerlijk kopje koffie. Want laten we eerlijk zijn, de dagelijkse dosis koffie wordt toch op dag één weer in ere hersteld, of niet soms?

Wil je voorkomen dat al deze inzichten en bruisende ideeën aan het einde van je vakantie na twee werkdagen verloren gaan in de waan van de dag?

Maak nu dan alvast een afspraak voor na je vakantie.