MH Development en Buro Schuite gaan krachten bundelen

Buro Schuite en MH Development versterken elkaar en gaan vanaf deze zomer verder onder de vlag van Buro Schuite. Na jaren van nauwe samenwerking als partnerbedrijven, is het tijd om onze krachten te bundelen: Buro Schuite wordt verrijkt met de expertise en dienstverlening van MH Development.

1 – Waarom?

MH Development is expert in het ontwikkelen van leiderschapsgedrag en zet leidinggevenden en teams aan tot effectief gedrag door training en teambegeleiding.

Als Buro Schuite verzorgen we hoogwaardige trajecten op het gebied van assessments en coaching en ondersteunen we organisaties bij de selectie en ontwikkeling van hun mankracht.

In de praktijk merken we steeds vaker dat de vraagstukken bij onze opdrachtgevers breder liggen en hun uitdagingen zich vaker opeenvolgend voordoen. Dit vraagt om een bredere kijk op en advies over mogelijke oplossingsrichtingen. Waar we voorheen als partners elkaars expertise al wisten te vinden, willen we deze kruisbestuiving intensiveren en integreren onder één dak.  Onze dienstverlening versterkt elkaar en vult elkaar aan en stelt ons in staat om onze opdrachtgevers een nog breder scala aan oplossingen en expertise te bieden.

We hebben alle experts in huis: Arbeids- en organisatiepsychologen, coaches, trainers en teambegeleiders. De synergie en kennisdeling tussen deze deskundigen is van grote meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

Als opdrachtgever heb je dus één aanspreekpunt voor alle expertises met betrekking tot individuele- en teamontwikkeling: assessments, coaching, leiderschapstrainingen en teambegeleiding. Alle expertise onder één dak dus.

Buro Schuite zet talent in beweging.

2 – Is het een logische stap?

Beide bedrijven richten zich op talentontwikkeling en sluiten naadloos op elkaar aan bij de integrale vraag die onze opdrachtgevers hebben. Zo is coaching (vanuit Buro Schuite) een belangrijk een onderdeel in de leiderschapsprogramma’s (van MH). En andersom zien we uit de overall resultaten uit assessments (vanuit BS), concrete ontwikkelpunten die we met de vaardigheidstrainingen (van MH) heel gericht kunnen oppakken.

Daarnaast zijn we werkzaam in dezelfde sectoren (waaronder de zorg, ICT, onderwijs, woningbouwcorporaties, maakindustrie en veiligheidsregio’s.) En hebben we dezelfde kijk op talentontwikkeling, trainingen en teambegeleiding: waarderend leren, kijken naar wat er al is, toepassingsgericht, leren met plezier, pragmatisch en deskundig advies. Als trusted adviser werken we nauw samen met HR-teams van diverse organisaties.

3 – Wat zijn de gevolgen?

De dienstverlening van Buro Schuite wordt aangevuld met de dienstverlening van MH Development. In de zomer van 2024 (we keep you posted!) verleent Buro Schuite niet alleen assessments en coaching, maar worden ook onze (leiderschap)trainingen en teambegeleiding vanuit Buro Schuite aangeboden. Een mooie verrijking!

  • In eerste instantie blijven beide organisaties (tot aan de zomer) vanuit hun eigen naam communiceren. Achter de schermen werken we in de tussentijd toe naar één portaal en ook één look & feel.
  • Een nieuw huis! Per 1 april zitten we in een groter – nieuw ingericht – pand, waar experts elkaar kunnen ontmoeten, brainstormen, waar intakegesprekken plaatsvinden, groepstrainingen, teambegeleiding en werksessies worden gehouden, en waar coaching gesprekken en assessments in een prettige ambiance kunnen plaatsvinden.
  • De integratie met betrekking tot de financiële administratie (opdrachtbevestigingen en facturatie) vindt tegelijkertijd plaats met onze verhuizing op 1 april 2024. We vermelden dat MH Development onderdeel is van Buro Schuite en communiceren het KvK nummer, bankrekeningnummer én nieuwe adres horend bij Buro Schuite.
  • Vanaf 1 september vindt alle communicatie plaats vanuit Buro Schuite. De naam MH Development komt daarmee straks te vervallen.

Kortom: na de zomer ontmoet je Buro Schuite in een nieuw jasje en zijn beide bedrijven volledig geïntegreerd. Klaar om je het beste te bieden en talent in beweging te zetten. We houden je graag op de hoogte van deze ontwikkelingen en heten je van harte welkom op onze nieuwe locatie.

4 – Wat ga ik ervan merken?

a. Als opdrachtgever?

Het goede blijft behouden! De gezichten en mensen blijven allemaal hetzelfde. Je behoudt je eigen aanspreekpunt. Ook het snelle schakelen en onze persoonlijke manier van contact blijft hetzelfde! We werken straks allemaal vanuit dezelfde bedrijfsnaam: met één mailadres, één accountmanager en één gezicht naar buiten: lekker makkelijk, snel, persoonlijk en deskundig.

Je vraagstuk kan je vanaf nu breder bij ons neerleggen: alle vraagstukken op het gebied van individuele én teamontwikkeling zijn bij ons in goede handen. Buro Schuite is een bredere sparringpartner voor HR-professionals.

De bundeling van expertise komt de kwaliteit van ons advies ten goede, omdat we vanuit verschillende perspectieven je vraagstuk kunnen aanvliegen. Jij hebt voor alles wat te maken heeft met talent in beweging één aanspreekpunt.

Door beide bedrijven samen te voegen, krijgen wij een efficiëntere bedrijfsvoering, wat betekent dat we niet alleen inhoudelijk, maar ook qua prijsstelling een aantrekkelijke samenwerkingspartner blijven. We bieden interessante samenwerkingsovereenkomsten aan voor onze opdrachtgevers.

b. Als leverancier

De leveranciers van MH Development versturen per 1 april hun correspondentie en facturen naar Buro Schuite . Graag het verzoek om in de administratie de hieronder vermelde bedrijfsgegevens op te nemen.

c. Deelnemers van assessments, coaching, trainingen en teambegeleiding

Op onze is een fijne sfeer en zorgen we voor een prettige ontvangst. De koffie staat altijd voor jullie klaar. We ontvangen jullie graag op onderstaand adres.

d. Vragen?

Heb je vragen over de financiële integratie van MH Development en Buro Schuite of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met Ida Olijdam via [email protected] of telefonisch via 0570-769221.

Wil je graag meer informatie over het samenvoegen van onze bedrijven en onze dienstverlening? Miret vertelt je er graag meer over: [email protected] of 0570-769221.