Wij

Experts in het ontwikkelen van leiderschapsgedrag

MH Development wil graag dáár ontwikkelen waar de meeste impact te halen valt.
Nou kan elke medewerker het verschil maken. Maar jij, als leidinggevende, kan het beschikbare potentieel in je organisatie maken of breken.
Wees je daarom bewust van het voorbeeldgedrag dat je hebt. Jouw invloed is groter dan je denkt.

 

Zo denken we erover

Wij bekijken ontwikkeling altijd vanuit drie perspectieven. Het eerste perspectief is de omgeving: Wat vraagt de markt nu van ons? Het tweede is je functie: Wat betekent dit voor mijn rol, wat moet ik loslaten en meer omarmen? Het derde perspectie ben jijzelf: Wat zijn je sterktes en valkuilen?

Wij geloven in leren door te doen. In leren van én met elkaar. Leren dient bovendien gemakkelijk en toegankelijk te zijn. Maar onze belangrijkste overtuiging als het gaat om leren is wel dat je er plezier in moet hebben. Want leren met plezier levert meer op. Het maakt zelfs alle verschil. Je vindt bij MH Development daarom geen tijd verspillende, stoffige studiemodules, maar activerende trainingen, energiegevende masterclasses en verbindende ontwikkelprogramma’s met genoeg ruimte voor fun.

Ons team

Wij werken uitsluitend samen met de beste trainers en coaches. Een groep van professionals die zowel deskundig en flexibel als praktisch en prettig in hun communicatie zijn. Zo zijn we altijd in staat om de juiste match te maken met jouw organisatie en jouw vraagstukken.

null

Herman Ouwerkerk

Managing Partner
null

Marleen Schuite

Managing partner & Organisatiepsycholoog
null

Maaike d’Angremond

Trainer & Coach
null

Bob Alfrink

Trainer & Trainingsacteur
null

Nelyandra Schiphorst

Trainer & Teamcoach
null

Ida Olijdam

Office Management
null

Gerdien Morsink

Programmacoördinator
null

Annemieke Post

Co-trainer & Trainingsacteur
null

Rita Jonkeren

Trainer & Coach
null

Bas Mennink

Trainer & Coach
null

Koen Sijbesma

Co-Trainer & Trainingsacteur
null

Danny Smits

Co-Trainer & Trainingsacteur
null

Marlies ten Duis

Trainer & Coach
null

Martine Wenting

Trainer & Coach
null

Steffi Wiesmann

Trainer & Coach
null

Linda Verkerk

Trainer & Teamcoach

Klantencasussen

Blijf bij!

Dit platform voor leidinggevenden bouwen we steeds verder uit met nieuwe kennis. Lees onze blogs of woon een van de interactieve webinars bij. Wie niks wil missen abonneert zich op onze tweewekelijkse update zodat alle nieuwtjes automatisch op je digitale mat vallen.

 

Klanten

Met meer dan 40 jaar ervaring, is MH Development wat je noemt ‘gepokt en gemazeld’ als het gaat om de begeleiding van leidinggevenden en organisaties variërend van profit tot non-profit en van snelgroeiende startups tot trotse familiebedrijven.