Toffe samenwerking door feedback

Toffe samenwerking door feedback

Herken je dit?

Je ziet je collega iets doen waar je je aan stoort. Bijvoorbeeld te laat komen, een half resultaat opleveren of de werkplek slordig achter laten etc. Toch zeg je niks want je wil niet de zeur zijn en morgen is er weer een dag of ben je toch vrij. En stel dat je collega boos reageert. Maar die week erop is het weer raak. Een bron van irritatie en kost veel energie.

 

Wat ontdek je in deze training?

Waarom je nu wel naar die ander durft toe te stappen en op zo’n manier feedback geeft dat het jou oplucht en uiteindelijk de samenwerking van matig naar super tof gaat.

 

Hoe je beter leert omgaan met weerstand, zelf op tijd grenzen aangeeft met behoud van je ambitie en tenslotte ook zelf leert op een volwassen manier feedback te ontvangen.

 

Wat het effect is van complimenten geven en ontvangen en hoe je dat vervolgens kunt inzetten zodat anderen meer actief met je mee gaan denken.

 

Onze trainingen zijn altijd gericht op gedrag. Wij geloven namelijk niet dat je nieuwe vaardigheden leert door alleen het lezen van een boek. Bij de training Beinvloeden en Overtuigen draait het daarom om doen. Om ontdekken, ervaren en aanscherpen.

Wat ontdek je bij onze training Feedback geven:

 • Hoe je je irritatie en waardering in anderen op tijd herkent en op welke wijze je dat kunt omzetten in feedback technieken
 • Je herkent wanneer je het beste feedback kunt geven zodat de ander oprecht naar je luistert en jouw adviezen moeiteloos overneemt
 • Je niet meer in je oude valkuilen en patronen stapt. Tijdens een feedbackmoment verlies jij je niet meer in je emoties maar kan je deze benoemen en vertalen naar een betere samenwerking
 • Wat de impact is van het geven van waardering en complimenten; waardoor jij de ideale leidinggevende wordt voor je medewerkers
 • Hoe belangrijk feedback is bij de ontwikkeling van jouw medewerkers. Je bouwt in no-time een open leercultuur met als resultaat een top-team met een groot bereik en impact.

 

Onze trainingen zijn altijd gericht op gedrag. Wij geloven namelijk niet dat je nieuwe vaardigheden leert door alleen het lezen van een boek. Bij de training Beinvloeden en Overtuigen draait het daarom om doen. Om ontdekken, ervaren en aanscherpen.

 

We bieden deze training in twee vormen aan;

 1. Als een in-company groepstraining waarbij je ook leert van de inbreng en ervaringen van de andere deelnemers.
 2. Als een individuele online training
 • Onze online training heeft de volgende voordelen voor jou:
  • Je hoeft niet te reizen.
  • De training kun je bekijken op je laptop, tablet of smartphone.
  • Je doet mee op het moment dat het jou uitkomt,  het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone.
  • Je krijgt een online coachingsgesprek* van 60 minuten met persoonlijk advies en actieplan.
  • Je ontvangt een op maat gemaakte checklist die je altijd in je werk kan toepassen.
  • Je krijgt 6 maanden toegang tot de training en alle materialen.

 

*Wil je bovenop de training ook nog extra 1-op-1 VIP-begeleiding?

Kies dan voor het VIP-pakket van de online training en je krijgt een extra coachingsgesprek van 90 minuten met daarin extra Beïnvloeding en Overtuigen tips afgestemd op jouw behoeften.

De eenmalige investering is €750 excl. btw

De eenmalige VIP investering is €1050 excl. btw

Hoe ziet de online training 'Feedback geven' eruit?

Intake

Online Modules

Coachingsgesprek + persoonlijke checklist

VIP Programma