Toffe samenwerking door feedback

Toffe samenwerking door feedback

Herken je dit?

Je ziet je collega iets doen waar je je aan stoort. Bijvoorbeeld te laat komen, een half resultaat opleveren of de werkplek slordig achter laten etc. Toch zeg je niks want je wil niet de zeur zijn en morgen is er weer een dag of ben je toch vrij. En stel dat je collega boos reageert. Maar die week erop is het weer raak. Een bron van irritatie en kost veel energie.

 

Wat ontdek je in deze training?

Waarom je nu wel naar die ander durft toe te stappen en op zo’n manier feedback geeft dat het jou oplucht en uiteindelijk de samenwerking van matig naar super tof gaat.

 

Hoe je beter leert omgaan met weerstand, zelf op tijd grenzen aangeeft met behoud van je ambitie en tenslotte ook zelf leert op een volwassen manier feedback te ontvangen.

 

Wat het effect is van complimenten geven en ontvangen en hoe je dat vervolgens kunt inzetten zodat anderen meer actief met je mee gaan denken.

 

Onze trainingen zijn altijd gericht op gedrag. Wij geloven namelijk niet dat je nieuwe vaardigheden leert door alleen het lezen van een boek. Bij de training Beinvloeden en Overtuigen draait het daarom om doen. Om ontdekken, ervaren en aanscherpen.

Wat ontdek je bij onze training Feedback geven:

  • Hoe je je irritatie en waardering in anderen op tijd herkent en op welke wijze je dat kunt omzetten in feedback technieken
  • Je herkent wanneer je het beste feedback kunt geven zodat de ander oprecht naar je luistert en jouw adviezen moeiteloos overneemt
  • Je niet meer in je oude valkuilen en patronen stapt. Tijdens een feedbackmoment verlies jij je niet meer in je emoties maar kan je deze benoemen en vertalen naar een betere samenwerking
  • Wat de impact is van het geven van waardering en complimenten; waardoor jij de ideale leidinggevende wordt voor je medewerkers
  • Hoe belangrijk feedback is bij de ontwikkeling van jouw medewerkers. Je bouwt in no-time een open leercultuur met als resultaat een top-team met een groot bereik en impact.

 

Onze trainingen zijn altijd gericht op gedrag. Wij geloven namelijk niet dat je nieuwe vaardigheden leert door alleen het lezen van een boek. Bij de training Beinvloeden en Overtuigen draait het daarom om doen. Om ontdekken, ervaren en aanscherpen.

 

Incompany training

Bij de incompany training organiseren we de training op maat voor jouw bedrijf. De deelnemers leren hierbij ook van de inbreng en ervaringen van collega’s.

Tijdens de training ontdekken, ervaren en delen ze met elkaar wat de uitdagingen zijn en hoe hier mee om te gaan. Welke kwaliteiten zitten er in de groep en wat kunnen we van elkaar leren?

Er ontstaat meer begrip voor elkaar en de onderlinge verbondenheid zal toenemen omdat men elkaar beter leert kennen.

Wil je meer informatie over de opzet en kosten van deze incompany training, neem dan contact met ons op via het formulier.