Sturend Leidinggeven

Situationeel Leiderschap

Sturend Leidinggeven

Wat ontdek je bij onze training Sturend Leidinggeven:

  • Hoe je jouw leiderschapsstijl flexibel afstemt op de situatie en de behoeften van de ander, oftewel hoe zet je situationeel leiderschap optimaal in.
  • Hoe en wanneer je bewust kunt schakelen tussen de verschillende leiderschapsstijlen, afhankelijk van hoe de situatie eruitziet of wat je wilt bereiken.
  • Hoe je het maximale uit je team en uit je medewerkers haalt

 

We bieden deze training in twee vormen aan:

  1. Als een incompany training op maat gemaakt voor jouw organisatie.
  2. Als een Open training

 

Incompany training

Bij de incompany training organiseren we de training op maat voor jouw bedrijf. De deelnemers leren hierbij ook van de inbreng en ervaringen van collega’s.

Tijdens de training ontdekken, ervaren en delen ze met elkaar wat de uitdagingen zijn en hoe hier mee om te gaan. Welke kwaliteiten zitten er in de groep en wat kunnen we van elkaar leren?

Er ontstaat meer begrip voor elkaar en de onderlinge verbondenheid zal toenemen omdat men elkaar beter leert kennen.

 

Open training

Bij de Open Training neem je samen met deelnemers van andere bedrijven deel aan de training. We werken met kleine groepen van maximaal 10 deelenemers

Wil je naast de training ook nog extra 1-op-1 begeleiding? Kies dan voor het VIP-pakket en je krijgt een extra coachingsgesprek van 90 minuten met daarin extra tips en adviezen afgestemd op jouw behoeften.

 

Wanneer?

Incompany training: datum in onderling overleg.

Open training: nader bepaald.

 

Kosten

€ 875,- inclusief persoonlijke checklijsten en lunch, exclusief btw. Wil je boven op de training ook nog extra 1 op 1 begeleiding? Kies dan voor het VIP-pakket à € 1.249,- en je krijgt een extra coaching gesprek van 90 minuten met daarin extra tips afgestemd op jouw behoeften.

Meld je hier aan voor de open training of vraag informatie aan voor de incompany training