Onze visie

Experts in het ontwikkelen van leiderschapsgedrag

Succes is te vinden in het hart van elke organisatie, bij de mensen. MH Development ontwikkelt, inspireert en prikkelt degenen die daarin het verschil maken: de leidinggevenden. Een goede leider tilt het werkplezier en daarmee de productiviteit van zijn team naar een hoger niveau. Hij weet zijn team te binden en te boeien, stimuleert persoonlijke ontwikkeling en faciliteert een goede onderlinge samenwerking. Bij MH Development ontwikkelen leidinggevenden de vaardigheden die daarvoor nodig zijn.

 

Zo denken we erover

Wij geloven in leren door te doen. In leren van én met elkaar. Je zelfvertrouwen groeit en je kunt het geleerde de volgende dag al in de praktijk brengen. Maar onze belangrijkste overtuiging als het gaat om leren is dat je er plezier in moet hebben. Want leren met plezier levert meer op. Dat alles combineren we met bewezen trainingsmethoden en exclusieve trainingslocaties in een natuurlijke omgeving. Zodat je na afloop geïnspireerd, verrijkt en met overtuiging terugkeert naar de werkvloer. Klaar om het verschil te maken.

 

MH Development geeft jouw leiderschapskills een BOOST.

Klantencasussen

Blijf bij!

Dit platform voor leidinggevenden bouwen we steeds verder uit met nieuwe kennis. Lees onze blogs of woon een van de interactieve webinars bij. Wie niks wil missen abonneert zich op onze tweewekelijkse update zodat alle nieuwtjes automatisch op je digitale mat vallen.

 

Klanten

Met meer dan 40 jaar ervaring, is MH Development wat je noemt ‘gepokt en gemazeld’ als het gaat om de begeleiding van leidinggevenden en organisaties variërend van profit tot non-profit en van snelgroeiende startups tot trotse familiebedrijven.