Onweerstaanbaar Communiceren

Onweerstaanbaar Communiceren

De communicatietraining waarmee anderen naar jou gaan luisteren en jij je doelen sneller en makkelijker gaat bereiken!

Herken je dit?

In je hoofd weet je al wat je wil zeggen of heb je het plaatje al voor ogen maar in het gesprek zelf komt je boodschap totaal niet over zoals je bedoeld had. Je wordt verkeerd begrepen, ze snappen niet wat je bedoelt of kijken je glazig aan. Kortom je hebt te weinig of geen impact. Frustrerend.

 

Wat ontdek je in deze training?

Dat er meerdere wegen naar Rome zijn; je krijgt inzicht in de verschillende communicatiestijlen en hoe je deze kunt toepassen in bijvoorbeeld jouw werkoverleg of in een bila met een van je medewerkers.

 

Welke stijl van communiceren je moet kiezen afhankelijk van de situatie waardoor er gelijk waardevolle verbinding ontstaat en anderen jou veel beter zien staan en met aandacht luisteren naar wat jij hebt te vertellen.

 

Door slimmer te communiceren kun je in de helft van de tijd je doelen bereiken en kun je (nog) meer tijd besteden aan je prio’s!

 

Hoe je lastige gesprekken niet meer uitstelt of omzeilt maar juist durft aan te gaan. En met als resultaat dat je niet alleen jouw belang borgt maar je collega er ook nog een goed gevoel aan overhoud.

 

Hoe je niet alleen jouw ideeën weet over te brengen maar tegelijkertijd je invloed in de samenwerking met anderen vergroot en collega’s nu graag met jou samenwerken.

Wat ontdek je bij onze training Onweerstaanbaar Communiceren:

 • Wat je eigen voorkeur communicatiestijl is en welke andere communicatiestijlen er nog meer zijn.
 • Welke stijl je het beste kunt kiezen in verschillende situaties om jouw ideeën en voorstellen makkelijker over de bühne te krijgen en anderen in beweging te brengen.
 • Hét antwoord op de vraag wat nodig is voor jou om vanuit ontspanning de juiste communicatievaardigheden in te zetten zodat iedereen stil valt en naar jou luistert
 • Dat het niet alleen gaat om de inhoud maar dat er ook 3 andere niveau’s zijn waarop je kunt communiceren en daarmee de effectiviteit van je verhaal verdubbeld
 • Je leert regie te houden in het gesprek omdat jij je gereedschapskist gevuld hebt met concrete toepasbare vaardigheden waardoor je je eenvoudig en snel kan aanpassen in het gesprek.
 • Je niet meer in je oude valkuilen en patronen stapt. Tijdens het gesprek herken je wanneer je moet schakelen en toch vanuit persoonlijk contact, to-the point je verhaal kan doen.

 

Onze trainingen zijn altijd gericht op gedrag. Wij geloven namelijk niet dat je nieuwe vaardigheden leert door alleen het lezen van een boek. Bij de training Beinvloeden en Overtuigen draait het daarom om doen. Om ontdekken, ervaren en aanscherpen.

 

We bieden deze training in twee vormen aan;

 1. Als een in-company groepstraining waarbij je ook leert van de inbreng en ervaringen van de andere deelnemers.
 2. Als een individuele online training

Onze online training heeft de volgende voordelen voor jou:

 • Je hoeft niet te reizen.
 • De training kun je bekijken op je laptop, tablet of smartphone.
 • Je doet mee op het moment dat het jou uitkomt,  het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone.
 • Je krijgt een online coachingsgesprek* van 60 minuten met persoonlijk advies en actieplan.
 • Je ontvangt een op maat gemaakte checklist die je altijd in je werk kunt toepassen.
 • Je krijgt 6 maanden toegang tot de training en alle materialen.

 

*Wil je bovenop de training ook nog extra 1-op-1 VIP-begeleiding?

Kies dan voor het VIP-pakket van de online training en je krijgt een extra coachingsgesprek van 90 minuten met daarin extra Beïnvloeding en Overtuigen tips afgestemd op jouw behoeften.

De eenmalige investering is €750,- excl. btw

De eenmalige VIP investering is €1050,- excl. btw

Hoe ziet de online training 'Effectief Communiceren' eruit?

Intake

Online Modules

Coachingsgesprek + persoonlijke checklist

VIP Programma