HR Intervisie

Intervisiegroep HR-professionals

Leren van jezelf, van situaties en vooral van en met elkaar

 

Wat is intervisie?

Intervisie is een gestructureerd en frequent overleg van een groep professionals (vakgenoten of collega’s) om dilemma’s in hun werksituatie te verhelderen en handreikingen te doen om er effectiever mee om te gaan. Het is een vorm van collegiale consultatie met als doel het op peil houden of verbeteren van het functioneren van de professional. Het is heel waardevol om met gelijkgestemden te kunnen sparren en vrij uit te denken. Ontwikkelingsgericht werken is hierbij het uitgangspunt. Leren van jezelf, van situaties en vooral van en met elkaar.

 

Wij begeleiden jaarlijks enkele intervisiegroepen, bestaande uit HR Professionals. Op deze manier brengen we HR-professionals bij elkaar en creëren we gezamenlijk een relevant netwerk van gelijkgestemden. Deelnemers garanderen elkaar veiligheid en vertrouwelijkheid. Wat in de groep wordt besproken, blijft binnen de groep. Naast inhoudelijk relevant is het ook erg leuk om elkaar beter te leren kennen en met regelmaat te ontmoeten.

 

Programma

Een intervisiegroep van HR-professionals komt jaarlijks 6 x bij elkaar, onder begeleiding van MH Development.

  • 4 intervisiebijeenkomsten, waarbij casuïstiek besproken wordt en we leren van elkaar
  • 2 plenaire sessies samen met de andere HR intervisie-groep(en), inclusief een masterclass rondom een actueel thema.

 

Praktische informatie

Benieuwd wanneer er een nieuwe intervisiegroep start? Of wil je eens een keertje komen kijken? Neem dan contact met ons op.

  • Aantal deelnemers: min. 6 en max. 9 deelnemers.
  • Locatie: MH Kantoor Deventer en andere vergaderlocaties in regio Deventer
  • Kosten: € 495,- per deelnemer, per jaar (exclusief 21% btw).