Het goede gesprek voeren

Effectief Communiceren

Het goede gesprek voeren

De communicatietraining waarmee anderen naar jou gaan luisteren en jij je doelen sneller en makkelijker gaat bereiken!

Herken je dit?

Als je medewerker het lastig vindt om te horen wat hij moet verbeteren en in zijn ‘ja, maar..’ reactie blijft hangen of weinig gemotiveerd met je aan tafel zit, dan is het voeren van een goed gesprek best lastig en niet altijd leuk. Of als je merk dat je in sommige gesprekken niet de juiste aanpak weet te vinden om de ander te motiveren en het belangrijk van dingen in te laten zien, dan baal je omdat dit effect heeft op de uitvoering en de kwaliteit van het werk.

 

We bieden deze training in twee vormen aan:

  1. Als een incompany training op maat gemaakt voor jouw organisatie.
  2. Als een Open training

 

Incompany training

Bij de incompany training organiseren we de training op maat voor jouw bedrijf. De deelnemers leren hierbij ook van de inbreng en ervaringen van collega’s.

Tijdens de training ontdekken, ervaren en delen ze met elkaar wat de uitdagingen zijn en hoe hier mee om te gaan. Welke kwaliteiten zitten er in de groep en wat kunnen we van elkaar leren?

Er ontstaat meer begrip voor elkaar en de onderlinge verbondenheid zal toenemen omdat men elkaar beter leert kennen.

 

Open training

Bij de Open Training neem je samen met deelnemers van andere bedrijven deel aan de training. We werken met kleine groepen van maximaal 10 deelenemers

Wil je naast de training ook nog extra 1-op-1 begeleiding? Kies dan voor het VIP-pakket en je krijgt een extra coachingsgesprek van 90 minuten met daarin extra tips en adviezen afgestemd op jouw behoeften.

 

Wanneer?

1e trainingsdag op donderdag 2 juni 2022 van 09:00 – 17:00 uur

Terugkomdag op donderdag 23 juni 2022 van 09:00 – 13:00 uur

 

Kosten

€ 875,- inclusief persoonlijke checklijsten en lunch, exclusief btw. Wil je boven op de training ook nog extra 1 op 1 begeleiding? Kies dan voor het VIP-pakket à € 1.249,- en je krijgt een extra coaching gesprek van 90 minuten met daarin extra tips afgestemd op jouw behoeften.

Meld je hier aan voor de open training of vraag informatie aan voor de incompany training