Delegeren

Delegeren

Herken je dit?

Je hebt te veel op je bordje liggen alleen heb je geen goede medewerkers aan wie je kan delegeren. Ze leveren niet dezelfde kwaliteit die jij kan leveren, of het duurt toch te lang om het uit te leggen, dan kun je het net zo goed zelf wel even snel doen.

Je hebt het wel eens geprobeerd om taken te delegeren, maar telkens kwam je medewerker terug met vragen, waardoor het je alsnog heel veel tijd kost. Of ze voerden de taken anders uit dan jij had verwacht en moet dit telkens controleren.

Wat ontdek je bij onze training Delegeren:

 • Hoe grip houden en loslaten samen kunnen gaan, welke belemmeringen je bij jezelf hiervoor moet wegnemen zodat je ontspannen kunt delegeren
 • Hoe je niet meer taken delegeert, maar juist verantwoordelijkheden bij je team neerlegt en daar niet eens meer achteraan hoeft omdat zij jou op eigen initiatief op de hoogte houden van de stand van zaken.
 • Welke taken wel of niet geschikt zijn om te delegeren en hoe je tijd bespaart zodat jij je eindelijk echt tijd hebt om je te focussen op de visie en strategie van je afdeling.
 • Hoe je medewerkers zich echt eigenaar gaan voelen, gaan groeien en hun betrokkenheid en commitment enorm zal toenemen en ze zich verantwoordelijk voelen voor de beoogde resultaten.

 

Onze trainingen zijn altijd gericht op gedrag. Wij geloven namelijk niet dat je nieuwe vaardigheden leert door alleen het lezen van een boek. Bij de training Delegeren draait het daarom om doen. Om ontdekken, ervaren en aanscherpen.

 

We bieden deze training in twee vormen aan;

 1. Als een in-company groepstraining waarbij je ook leert van de inbreng en ervaringen van de andere deelnemers.
 2. Als een individuele online training

Onze online training heeft de volgende voordelen voor jou:

 • Je hoeft niet te reizen
 • De training kun je bekijken op je laptop, tablet of smartphone.
 • Je doet mee op het moment dat het jou uitkomt,  het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone
 • Je krijgt een online coachingsgesprek*van 60 minuten met persoonlijk advies.
 • Je ontvangt een op maat gemaakte checklist die je altijd in je werk kan toepassen.
 • Je krijgt 6 maanden toegang tot de training en alle materialen

 

*Wil je bovenop de training ook nog extra 1-op-1 VIP-begeleiding?

Kies dan voor het VIP-pakket van de online training en je krijgt een extra coachingsgesprek van 90 minuten met daarin extra Beïnvloeding en Overtuigen tips afgestemd op jouw behoeften.

De eenmalige investering is €750 excl. btw

De eenmalige VIP investering is €1050 excl. btw

Hoe ziet de online training 'Delegeren' eruit?

Intake

Online Modules

Coachingsgesprek + persoonlijke checklist

VIP Programma