Delegeren

Delegeren

Herken je dit?

Je hebt te veel op je bordje liggen alleen heb je geen goede medewerkers aan wie je kan delegeren. Ze leveren niet dezelfde kwaliteit die jij kan leveren, of het duurt toch te lang om het uit te leggen, dan kun je het net zo goed zelf wel even snel doen.

Je hebt het wel eens geprobeerd om taken te delegeren, maar telkens kwam je medewerker terug met vragen, waardoor het je alsnog heel veel tijd kost. Of ze voerden de taken anders uit dan jij had verwacht en moet dit telkens controleren.

Wat ontdek je bij onze training Delegeren:

  • Hoe grip houden en loslaten samen kunnen gaan, welke belemmeringen je bij jezelf hiervoor moet wegnemen zodat je ontspannen kunt delegeren
  • Hoe je niet meer taken delegeert, maar juist verantwoordelijkheden bij je team neerlegt en daar niet eens meer achteraan hoeft omdat zij jou op eigen initiatief op de hoogte houden van de stand van zaken.
  • Welke taken wel of niet geschikt zijn om te delegeren en hoe je tijd bespaart zodat jij je eindelijk echt tijd hebt om je te focussen op de visie en strategie van je afdeling.
  • Hoe je medewerkers zich echt eigenaar gaan voelen, gaan groeien en hun betrokkenheid en commitment enorm zal toenemen en ze zich verantwoordelijk voelen voor de beoogde resultaten.

Onze trainingen zijn altijd gericht op gedrag. Wij geloven namelijk niet dat je nieuwe vaardigheden leert door alleen het lezen van een boek. Bij de training Delegeren draait het daarom om doen. Om ontdekken, ervaren en aanscherpen.

 

Incompany training

Bij de incompany training organiseren we de training op maat voor jouw bedrijf. De deelnemers leren hierbij ook van de inbreng en ervaringen van collega’s.

Tijdens de training ontdekken, ervaren en delen ze met elkaar wat de uitdagingen zijn en hoe hier mee om te gaan. Welke kwaliteiten zitten er in de groep en wat kunnen we van elkaar leren?

Er ontstaat meer begrip voor elkaar en de onderlinge verbondenheid zal toenemen omdat men elkaar beter leert kennen.

Wil je meer informatie over de opzet en kosten van deze incompany training, neem dan contact met ons op via het formulier.