Beïnvloeden en overtuigen

Beïnvloeden en overtuigen

Herken je dit?

Je hebt vaak goede ideeën, maar het lukt je niet om anderen hierin mee te krijgen.

Hoe krijg je jouw ideeën en voorstellen gemakkelijk over de bühne en hoe breng je anderen in beweging?

Je zin doordrijven leidt soms tot botsingen met collega’s en geen stelling nemen betekent dat je jouw doelen niet behaalt.

 

Ontdek hoe je effectief invloed kunt uitoefenen op anderen en anderen succesvol kunt overtuigen, met oog en respect voor de ander.

Krijg inzicht in je eigen beïnvloedingsstijl, en ervaar hoe je succesvol kunt zijn, als je het eens anders aanpakt dan je gewend bent.

 

Onze trainingen zijn altijd gericht op gedrag. Wij geloven namelijk niet dat je nieuwe vaardigheden leert door alleen het lezen van een boek. Bij de training Beinvloeden en Overtuigen draait het daarom om doen. Om ontdekken, ervaren en aanscherpen.

 

 

Wat ontdek je bij deze training:

  • Welke basisprincipes er zijn voor succesvol Beinvloeden & Overtuigen
  • Welke communicatiestrategieën er zijn om jouw ideeën en voorstellen makkelijker over de bühne te krijgen en anderen in beweging te brengen.
  • Hét antwoord op de vraag hoe jij effectief je doelen behaalt, zonder de ander uit het oog te verliezen.
  • Je leert hoe je je impact en én je energieniveau verhoogt
  • Hoe je de samenwerking binnen je team vergroot door gedragen oplossingen
  • Ontdek hoe je effectief invloed kunt uitoefenen op anderen en anderen succesvol kunt overtuigen, met oog en respect voor de ander.
  • Krijg inzicht in je eigen beïnvloedingsstijl, en ervaar hoe je succesvol kunt zijn, als je het eens anders aanpakt dan je gewend bent.

 

We bieden deze training in twee vormen aan:

  1. Als een incompany training op maat gemaakt voor jouw organisatie.
  2. Als een Open training

 

Incompany training

Bij de incompany training organiseren we de training op maat voor jouw bedrijf. De deelnemers leren hierbij ook van de inbreng en ervaringen van collega’s.

Tijdens de training ontdekken, ervaren en delen ze met elkaar wat de uitdagingen zijn en hoe hier mee om te gaan. Welke kwaliteiten zitten er in de groep en wat kunnen we van elkaar leren?

Er ontstaat meer begrip voor elkaar en de onderlinge verbondenheid zal toenemen omdat men elkaar beter leert kennen.

 

Open training

Bij de Open Training neem je samen met deelnemers van andere bedrijven deel aan de training. We werken met kleine groepen van maximaal 10 deelenemers

Wil je naast de training ook nog extra 1-op-1 begeleiding? Kies dan voor het VIP-pakket en je krijgt een extra coachingsgesprek van 90 minuten met daarin extra tips en adviezen afgestemd op jouw behoeften.

 

Wanneer?

1e trainingsdag op vrijdag 7 oktober 2022 van 09:00 – 17:00 uur

Terugkomdag op vrijdag 18 november 2022 van 09:00 – 13:00 uur

 

Kosten

€ 875,- inclusief persoonlijke checklijsten en lunch, exclusief btw. Wil je boven op de training ook nog extra 1 op 1 begeleiding? Kies dan voor het VIP-pakket à € 1.249,- en je krijgt een extra coaching gesprek van 90 minuten met daarin extra tips afgestemd op jouw behoeften.

Meld je hier aan voor de open training of vraag informatie aan voor de incompany training

Wil je meer informatie over de opzet en kosten van deze incompany training, neem dan contact met ons op via het formulier.